Kassagirot

KG_100110_06_copy KG_100110_07

Teknisk hjälp; Butik

Installations manual för kassagirot med certifikat

pdf Installationsmanual_Kassagirot.pdf

Om du vill installera Kassagirot på en till dator och använder Windows 7 eller Windows Vista så ska man starta Internet Explorer som administratör innan man försöker ladda ned.

Om du har problem med inloggning, kan du behöva tömma Java cache minnet, följ instruktionen under töm java cachminnet.

_____________________________________________________________

För fjärrstyrd support på er dator.
Klicka här

_______________________________________________________

Så här skapar du nya genvägar från Java-kontrollpanelen

Kassagirot är en Javaapplikation och ibland kommer uppdateringar på Java som kan förorsaka problem, ikonerna (genvägarna) kan försvinna från skrivbordet.

1. Välj kontrollpanelen
  2. Klicka på Java så öppnas Java kontrollpanel
  3. Där kan ni välja visa under Allmänt-temporära Internet filer
  4. Markera kassagirot i listan och högerklicka
  5. Välj skapa genvägar så kommer det att skapas genväg på skrivbordet och i start menyn.

kontrollpanelen

Skapa nya ikoner genom att:

1. Klicka på ’visa’ knappen i Java kontrollpanelen ”Allmänt/Temporära Internet-filer

java-kontrollpanel

2. Markera Kassagirot i listan, högerklicka och välj ’Skapa genvägar’. java cache-visare

Länkar:
• Verifiera certifikatet här.
• Adress till ntr support för KI inloggning på er dator.

Intresseanmälan Butik

Intresseanmälan Butik

Sök närmaste Butik

Sök närmaste Butik

Skicka pengar till hela världen

moneygramliten